Soha ne tarts attól, hogy
Valamely kérésed
„nem elég monumentális”,
Vagy, hogy nem érünk rá
Foglakozni veled.
Mindenben a segítségedre
Szeretnénk lenni,
a kis dolgokban éppúgy,
Mint a nagyokban.
Segélyhívásod zene füleinknek.
„Őrangyalod folyamatosan
Beszél hozzád, gyengéden
Vezet utadon,
és tanácsokkal lát el.”
„Halljuk szíved imáit,
s ha segítségért
Könyörögsz magadban,
Azonnal melléd állunk.”
„Még ha nem is hallod meg
Most rögtön a válaszunkat,
Légy biztos benne, hogy
Kétségtelenül hallunk téged.”
„Úgy veszünk körbe téged, a
hogyan az égitestek keringenek
az űrben a bolygók körül.”

Inga használata

Sorselemzés keretében alkalmazom az ingát is. A tudatalatti a tudatos énnek jelképeken, meditációkon, álmokon, képeken, keresztül nyilvánul meg. Egyik ilyen módszer amikor az ingát használom. A kérdések száma végtelen, ha néhány problémára a kártyából nem kapunk választ, választhatjuk ezt a módszert is.

Több esemény, helyzet közül ingával is kiválaszthatja, melyik lenne Önnek a legelőnyösebb, milyen táplálkozást, sportolási módot kövessen. Energiaszázalék meghatározása szervekre, energetikai rendszerre lebontva, stb.

"Ha meg akarunk szabadulni a szenvedéstől, első lépésként vegyük fontolóra az egyik elsődleges okot: a változással szembeni ellenállásunkat"A bátorság lényege nem az, hogy a szívednek nem szabad remegnie, hanem az, hogy másoknak nem szabad tudniuk a remegéséről.

A tapasztalat az, amit akkor szerzel, amikor nem tudod megszerezni azt, amit akarsz. Az embert azért áldotta meg Isten képzelőerővel, hogy lássa, milyen lehetne, és azért áldotta meg humorérzékkel, hogy el tudja viselni, amilyen.A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz,
mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte.