Soha ne tarts attól, hogy
Valamely kérésed
„nem elég monumentális”,
Vagy, hogy nem érünk rá
Foglakozni veled.
Mindenben a segítségedre
Szeretnénk lenni,
a kis dolgokban éppúgy,
Mint a nagyokban.
Segélyhívásod zene füleinknek.
„Őrangyalod folyamatosan
Beszél hozzád, gyengéden
Vezet utadon,
és tanácsokkal lát el.”
„Halljuk szíved imáit,
s ha segítségért
Könyörögsz magadban,
Azonnal melléd állunk.”
„Még ha nem is hallod meg
Most rögtön a válaszunkat,
Légy biztos benne, hogy
Kétségtelenül hallunk téged.”
„Úgy veszünk körbe téged, a
hogyan az égitestek keringenek
az űrben a bolygók körül.”

Pozitív energia

Kedves Látogató!

Amennyiben az életével elégedett és boldog, ha azt a munkát végzi, amit szeret, ha az érzelmi élete kiegyensúlyozott, ha a családdal jó a kapcsolata, ha van párja és ez örömmel tölti el, ha úgy érzi, hogy jó hazamenni,

ha a gyermekei bevonják az életükbe, ha vannak barátai, akikre számíthat, , ha tud mosolyogni egy kellemetlen, váratlan bosszúságon,

ha nem gyötri betegség, fájdalom, ha lefekvéskor nyugodtan tudja a napi eseményeket visszaidézni, és utána álomra hajtani a fejét,

ha vannak tervei, álmai, vágyai, ha van múlt, amit nem akar megtagadni, s ha a jelenben jó élni, de látja a holnapot is, ami fényt, meleget, derűt ígér.....akkor:

Harmóniával tölt el, hogy felismerte azt a sorsot, amit választott magának  s ez elhozta az Ön számára az életben az örömöt, a boldog élet kiteljesedésé.Ha  a Lelke békéjére, a nyugalomra és a megelégedettségre vágyik, akkor maradjon egy percre, hadd kérdezem Öntől:

Tudta, hogy minden ember boldogságra született?

Tudta, hogy minden betegség a lélek elfojtásából ered?

Tudta, hogy a nagyon értékes pozitív energiát Ön is megismerheti és alkalmazhatja?

Hallgasson a Önben lévő "Mesterre",  figyeljen az ösztönös megérzéseire,  legyen képes feléleszteni és használni, ezzel együtt megtanulva, elfogadni és szeretni. Szeretettel tekintve Önmagára, a Sorsára, az Életére.Mint azt tudjuk, a kimondott szónak, Teremtő ereje van. S ha folyamatosan csak a negatív gondolatainkon, a félelmeinken keresztül nyilvánulunk meg, akkor áthatolhatatlan energiamezővel vesszük körbe magunkat,  ahová a segítő, gyógyító kéz már nem ér el.

Az Angyali jelenlét sem tudja számunkra elhozni az óhajtott reményt, a várt szabadulást, hiszen körbe vettük magunka,t egy negatív közeggel, ahová az Angyali segítség, finom rezgése sem képes áthatolni.


„Cselekedj a természet rendje szerint,
sose erőszakold a dolgokat,
ne keresd a túlzott élvezeteket,
lásd meg a nagyot a kicsinyben,
lásd meg a sokat a kevésben,
a rosszat is jóval viszonozd.”

Ha majd a betegséggel többet nem kell küzdeni, hanem megismeri azt a lelkierőt, ami segít Önnek, s ha képes változni, a Boldogság fénye átvilágítja a Személyiségét, az Életét.
Amikor a Lelke által irányítottá válik a Személyisége, nem lesz a betegség többé osztályrésze,  az életben  a harmónia, a béke fog teret nyerni.

Ennek az erőnek a felismerésével, s a változtatásokkal teli úton segíthetek, ha kéri, természetesen a döntést Önnek  kell meghozni.

Legyen élete vezércsillaga az elhatározás, és az akarat, mely bátorságot ad, s útitársa lesz a szeretet, mely elkíséri az életútján.