Soha ne tarts attól, hogy
Valamely kérésed
„nem elég monumentális”,
Vagy, hogy nem érünk rá
Foglakozni veled.
Mindenben a segítségedre
Szeretnénk lenni,
a kis dolgokban éppúgy,
Mint a nagyokban.
Segélyhívásod zene füleinknek.
„Őrangyalod folyamatosan
Beszél hozzád, gyengéden
Vezet utadon,
és tanácsokkal lát el.”
„Halljuk szíved imáit,
s ha segítségért
Könyörögsz magadban,
Azonnal melléd állunk.”
„Még ha nem is hallod meg
Most rögtön a válaszunkat,
Légy biztos benne, hogy
Kétségtelenül hallunk téged.”
„Úgy veszünk körbe téged, a
hogyan az égitestek keringenek
az űrben a bolygók körül.”

Symbolon kártya

Biztos sokan ismerik ezt a kártyát. Egy-egy kihúzott kártya akár meditációs alapként is szolgálhat. Én a párkapcsolat jellemzésére használom. Önmagunkkal szembesít, megmutatja a kapcsolatban rejlő lehetőségeket, egyfajta tisztánlátást érünk el általa. Olyan, mintha tükörbe néznénk, s onnan nézve is elemezzük kapcsolatunkat.

"Minél őszintébbek és nyitottabbak vagyunk, annál kevésbé fogunk félni, mert nincs takargatni valónk mások előtt, ezért minél őszintébb valaki, annál magabiztosabbá válik."Osho-Zen Tarot kártya

Az Osho Zen Tarot - kártya a végtelen lehetőségek tárháza. Tökéletes eszköz arra, ha a fizikai történések lelki-érzelmi hátterét akarjuk elemezni. Körbejárhatjuk az élet bármely területén kialakult helyzet mély belső lelki okait, kereshetjük általa a megoldásokat is.

Jellemezhetjük vele párkapcsolatunkat, családi és egyéb személyes viszonyainkat. Megnézhetjük a különböző életterületeket, feltárhatjuk mit oldott már meg belőle, s mi van még hátra. Aki hisz a reinkarnációban, azzal megnézhetjük az életeiket, összekötő hidat, hogyan épülnek egymásra ezek a feladatok.


"Az igazi spiritualitás olyan mentális erő mely bármikor gyakorolható."