Soha ne tarts attól, hogy
Valamely kérésed
„nem elég monumentális”,
Vagy, hogy nem érünk rá
Foglakozni veled.
Mindenben a segítségedre
Szeretnénk lenni,
a kis dolgokban éppúgy,
Mint a nagyokban.
Segélyhívásod zene füleinknek.
„Őrangyalod folyamatosan
Beszél hozzád, gyengéden
Vezet utadon,
és tanácsokkal lát el.”
„Halljuk szíved imáit,
s ha segítségért
Könyörögsz magadban,
Azonnal melléd állunk.”
„Még ha nem is hallod meg
Most rögtön a válaszunkat,
Légy biztos benne, hogy
Kétségtelenül hallunk téged.”
„Úgy veszünk körbe téged, a
hogyan az égitestek keringenek
az űrben a bolygók körül.”

Tisztánlátó képességem

Mindig jeleneteket látok, életképeket az illető életéből, embereket, utazást, bármit.  Folyamatosan érzékelem az velem beszélő ember érzéseit, félelmét, fájdalmát, örömét, testi folyamatait.

A látások, érzékelések előidézéséhez csak mindkettőnk kellő nyitottsága szükséges. Ennek ellenére bár ritkán, de mégis előfordul, hogy nem látok, nem érzékelek semmit, vagy csak minimális szinten. Bár garancia nincs rá, hogy az Ön esetében mindent látok és érzékelek, de én mégis bízom abban, hogy találkozásunk során lelkeink is megérintik egymást.Látásom, érzékelésem tanácsadásnál:

Ilyenkor képességeimet főleg az energiák érzékelésére összpontosítom. Az aurában, vagy az illető tágabb terében megjelenő negatív energia erejének felismerése a feladatom, s azok érthető módon történő elmagyarázása. Így pl. a negatív energia - saját, vagy idegen, programozások időszakos, vagy állandó, mentális támadások felismerése, megszállottság érzékelése.

Az aura nagyságának, minőségének feltérképezése, állapotának vizsgálata is látásom segítségével történik.Életutamon a bennem élő, tanuló lény vezet, a játékos szellem, aki igazi önmagam. Mielőtt megszólalok, átgondolom, szebb-e, mint a csend, amit megtörök azzal, amit mondok…


„Hiszek a napban - akkor is, ha nem süt;
Hiszek a szeretetben - akkor is, ha nem mutatkozik meg;
Hiszek Istenben - akkor is, ha nem szól.„


Az Isten azért áldott meg képzelőerővel, hogy lássam, milyen lehetne, és azért áldott meg tisztánlátó kepeséggel, hogy tudjam, milyen is a jövő.


„Istenem, adj nekem nyugalmat, hogy elfogadhassam, amit megváltoztatni nem tudok; adj bátorságot, hogy megváltoztassam, amit meg tudok változtatni; és adj bölcsességet ahhoz, hogy mindig meg tudjam különböztetni egyiket a másiktól.”


Nincsenek "jó" és "rossz" helyzetek: valamennyi helyzet egyszerűen alkalom a tanulásra. Tőlünk függ, hogy milyenné tesszük az egyes helyzeteket.