Soha ne tarts attól, hogy
Valamely kérésed
„nem elég monumentális”,
Vagy, hogy nem érünk rá
Foglakozni veled.
Mindenben a segítségedre
Szeretnénk lenni,
a kis dolgokban éppúgy,
Mint a nagyokban.
Segélyhívásod zene füleinknek.
„Őrangyalod folyamatosan
Beszél hozzád, gyengéden
Vezet utadon,
és tanácsokkal lát el.”
„Halljuk szíved imáit,
s ha segítségért
Könyörögsz magadban,
Azonnal melléd állunk.”
„Még ha nem is hallod meg
Most rögtön a válaszunkat,
Légy biztos benne, hogy
Kétségtelenül hallunk téged.”
„Úgy veszünk körbe téged, a
hogyan az égitestek keringenek
az űrben a bolygók körül.”

Lenormand kisasszony jóskártyája

A 36 lapos szalonkártya, mindegyike magán viseli a XVIII-XIX. század előkelő társaságának kifinomult stílusát. Bár ennek a kártyának a képei nem olyan régiek, mégis egy olyan hagyományhoz tartoznak, mely a burzsoá időkben keletkezett, amikor elkezdtek érdeklődni az okkultizmus és a titokzatos dolgok iránt.

A kártyák többsége kettős jelentéssel bír (pl. szerencse-szerencsétlenség), ezért érdemes több kártyát is húzni egymás után, ami világosabbá teszi, finomítja a kártyák üzenetét.

Cigánykártya

A jövő ezer szálon fut. A szálak, kibogozásában nyújt segítséget a cigánykártya ezoterikus kirakása a jövőképet vázolja fel. A kártya megmutatja azokat az utakat, amelyek lehetőségként előttünk állnak, másrészt figyelmeztethet, ha így cselekszünk, ahogy mostanában, hova vezet mindez.
Ennek tudatában helyes döntésekkel elkerülhetjük a kártya által előre jelzett csapdákat, felismerhetjük kapcsolati rendszerünk buktatóit, s ennek fényében módosíthatjuk sorsunkat. A kihúzott kártya mindig a tudatalatti üzenete a tudatos énnek. Hogy mit kezd vele az ember, az egyedül rajta múlik.